Aanmelden Contact

Budgetbeheer en administratieve Coaching-begeleiding

U kent het misschien wel; er wordt meer uitgegeven dan eigenlijk de bedoeling was, er is een dure reparatie nodig en vervolgens krijg je ook nog eens een hoge factuur binnen van je zorgverzekering. Dat is niet erg als het maar weer aangevuld kan worden. Als dit echter niet gebeurt, wordt het gat steeds groter en groter! U raakt in paniek, want het overzicht is weg. Ook iemand met een ruim budget kan het overzicht kwijt raken. Admicoach helpt u om weer inzicht en overzicht te krijgen in uw uitgaven en inkomsten. Ook zal er ondersteuning zijn voor het oplossen van de ontstane schulden.

Wat doet de Admicoach voor u?

Admicoach beheert uw inkomen, uitkering en overige inkomsten. U houdt volledig inzicht in alle bankzaken en ziet dus ook daadwerkelijk wat er allemaal gebeurt. Dat geeft rust! Vanaf het moment dat er rekeningen voor u zijn geopend worden uw vaste lasten betaald en zorgen wij ervoor dat u wekelijks leefgeld ontvangt. Ook zullen wij – op uw verzoek – er voor kunnen zorgen dat zowel belastingaangiftes worden gedaan als eventuele toeslagen worden aangevraagd. U bent uiteraard zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie die u ons aanlevert.

Deze stappen zijn allemaal maatwerk. Per situatie bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn en hoe we gezamenlijk kunnen werken aan een gezonde financiƫle toekomst. Alles gaat in goed onderleg, mits daar de mogelijkheden voor zijn. Admicoach beheert uw financiƫn en u slaapt weer rustig!