Aanmelden Contact

Zorginstellingen en hun cliënten

Zorginstellingen en hun cliënten

Admicoach kan uw cliënten financiële ondersteuning bieden bij alle vraagstukken en wij zijn het directe aanspreekpunt voor de begeleiders. Korte lijntjes en persoonlijk overleg zijn daarin erg belangrijk. Wij nemen daar alle tijd voor! Hoe beter het contact hoe sneller zaken geregeld kunnen worden.

De gelden van uw cliënten zullen op een professionele manier geregeld worden en beheert worden. Meestal gaat dat in combinatie met budgetbeheer of bewindvoering. De zorgverleners kunnen er dan zeker van zijn dat alles op een integere en professionele manier mee zal worden omgegaan. Het belangrijkste is dat hier maatwerk is en goed afgestemd zal zijn op de wensen van uw cliënt.

Ook kan deze ondersteuning geboden in particulieren situaties. Dan moet u denken aan een ouder iemand die nog thuis woont met aanvullende zorg van zorginstanties of een van de kinderen. Wij kunnen dan de financiële administratie beheren op verzoek van de familie. Dan kan alle tijd besteed worden aan de zorg!! Laat uw ‘zorg’, onze zorg zijn!