Aanmelden Contact

Echtscheidingscoaching

Het verbreken van een relatie is een pijnlijk proces en veroorzaakt veel emoties. U krijgt te maken met de juridische afhandeling, een grote hoeveelheid aan formulieren en samen moet u veel belangrijke en emotionele beslissingen nemen. Dat ‘samen’ wil bij een echtscheiding niet altijd even goed lukken. Dat is logisch. U gaat niet voor niets uit elkaar. Toch is het belangrijk dat u de overeenstemming weet te vinden. Als u dat samen niet meer kunt, dan kunt u hiervoor een echtscheidingscoach inschakelen. Dan kan het erg fijn zijn als iemand u begeleidt. De echtscheidingscoach helpt u om goed te blijven communiceren en informeert u over belangrijke beslissingen die u en uw (ex) partner moeten nemen. De echtscheidingscoach neemt de juridische zorgen uit handen en maakt de documenten voor u in orde zodat u zich kunt richten op de ‘echte’ problemen die u ervaart.

Een intakegesprek bij Admicoach echtscheidingcoaching is altijd gratis. In een intakegesprek leert u mij en mijn werkwijze kennen. Het is belangrijk dat u samen een goede band heeft met de echtscheidingscoach. Als coach wil ik u en uw partner kunnen helpen.

Na het intakegesprek maakt u de keuze of we samen verder gaan. In de vervolggesprekken besteden we aandacht aan de verschillende situaties die voor u van belang zijn, zoals de boedelverdeling en de financiën. Als coach zorg ik dat moeilijke beslissingen makkelijker genomen kunnen worden.

Voor verdere informatie kunt u het beste contact met ons opnemen!