Aanmelden Contact

Ons team

Mogen wij ons even voorstellen!

Eddie Haagsma

Gecertificeerd bewindvoeder, echtscheidings-coach, jobcoach en coach voor zelfstandigen Na 24 jaar bij de ING-groep in dienst te zijn geweest, heb ik besloten een eigen bedrijf op te starten die gespecialiseerd is in het begeleiden van particulieren en ondernemers (MKB en ZZP’ers). Door jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en de bankwereld kan ik mijn kennis goed toepassen in de praktijk om onze cliënten te ondersteunen. Inmiddels bestaat ons bedrijf al weer 5 jaar en hebben we een behoorlijke groei doorgemaakt. Inmiddels werken we met een team van 5 medewerkers en doorgaans 2 stagiaires. We hebben we ons gespecialiseerd in een aantal vakgebieden: Bewindvoering, Budgetbeheer, Administratieve begeleiding, Echtscheidings-Coaching, Job-Coaching en het ondersteunen van de kleinere zelfstandigen en ZZP’ers.

Herman Kreuze

Gecertificeerd bewindvoerder, budgetbeheerder Met mijn basis als docent economie en rechten, ben ik gestart op een notariskantoor waar ik 18 jaar werkzaam ben geweest. Daarna raakte ik zeer geïnteresseerd in de makelaardij en heb ik deze opleiding voltooid om zelfstandig makelaar te worden. Door de crisis en de woelige woningmarkt heb ik besloten een andere richting te kiezen. Doordat ik regelmatig werd gevraagd om eens te helpen bij financiële problemen werd mijn interesse gewekt voor bewindvoering en budgetbeheer en dit sluit goed aan bij mijn financiële en economische achtergrond. Helder en duidelijk communiceren vind ik belangrijk en ik hou niet van “losse eindjes”. Dit zijn belangrijke eigenschappen in ons vak. Graag help ik mensen op financieel gebied weer overzicht te krijgen, zodat zij door inzicht weer een gezond financieel uitzicht krijgen. Inmiddels bestaat ons kantoor 10 jaar en wij hebben al vele klanten mogen helpen met hun financiële problemen.

Femke Haan

Budgetbeheerder, assistent/bewindvoerder In september 2016 ben ik als stagiaire begonnen bij AdmiCoach. De stage was een onderdeel van mijn hbo-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gevolgd aan de Hanzehogeschool te Groningen. Na vijf maanden stage ben ik bij AdmiCoach aan de slag gegaan als administratieve medewerker. Daarnaast moest ik nog de laatste dingen afronden van de opleiding waarvan ik in juni 2018  daadwerkelijk mijn diploma heb behaald. Sindsdien vervul ik de functie van budgetbeheerder, assistent/bewindvoerder. Ik werk graag samen met mensen en ga graag de uitdaging aan om overzicht en rust te creëren daar waar mensen dat nodig hebben.

Sylvia Meiringh

Budgetbeheerder, assistent/bewindvoerder Sinds 1 maart ben ik werkzaam bij Admicoach. Vanaf eind 2014 ben ik al werkzaam als budgetbeheerder/assistent bewindvoerder, dossierbeheerder. Ik ben in deze werkzaamheden gerold omdat ik voor die tijd bij een re-integratiebureau heb gewerkt en hier al cliënten met financiële problemen heb ondersteund om de zaakjes weer op de rit te krijgen. Hierdoor werd toch mijn interesse gewekt voor budgetbeheer, budgetcoaching. Dit sluit aan bij mijn administratieve achtergrond. Ik werk graag samen met de cliënten om er zorg voor te dragen dat ze rust en overzicht krijgen in hun financiële situatie.

Evelien Grooten

Administratief en ondersteunend medewerkster budgetbeheer en bewindvoering Op dit moment nog de nieuweling van de groep, maar niet onbekend in de wereld van bewindvoering en budgetbeheer. Na mijn opleiding tot managementassistent in 2013 ben ik ingestroomd als administratief medewerker bij een bewindvoerderskantoor waar ik mijn liefde voor het vak heb mogen ontwikkelen. Inmiddels heb ik ontzettend veel geleerd en gezien en is voor mij gebleken dat ik zowel inhoudelijk als persoonlijk in dit beroep pas. Omdat ik mij graag verder wil ontwikkelen zal ik binnenkort starten met de opleiding HBO Sociaal Juridische Dienstverlening. Ik zal altijd kijken naar de menselijke (en wenselijke) manier van het financiële beheer en opereer vaak als communicatielijn tussen cliënt en instantie. Voor mij is het dan ook noodzakelijk dat iedere partij tevreden is, en daar word ik dan weer blij van!