Aanmelden Contact

Ons team

Mogen wij ons even voorstellen!

Eddie Haagsma

Gecertificeerd bewindvoeder, echtscheidings-coach, jobcoach en coach voor zelfstandigen Na 24 jaar bij de ING-groep in dienst te zijn geweest, heb ik besloten een eigen bedrijf op te starten die gespecialiseerd is in het begeleiden van particulieren en ondernemers (MKB en ZZP’ers). Door jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en de bankwereld kan ik mijn kennis goed toepassen in de praktijk om onze cliënten te ondersteunen. Inmiddels bestaat ons bedrijf al weer 5 jaar en hebben we een behoorlijke groei doorgemaakt. Inmiddels werken we met een team van 5 medewerkers en doorgaans 2 stagiaires. We hebben we ons gespecialiseerd in een aantal vakgebieden: Bewindvoering, Budgetbeheer, Administratieve begeleiding, Echtscheidings-Coaching, Job-Coaching en het ondersteunen van de kleinere zelfstandigen en ZZP’ers.

Femke Haan

Budgetbeheerder, assistent/bewindvoerder In september 2016 ben ik als stagiaire begonnen bij AdmiCoach. De stage was een onderdeel van mijn hbo-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gevolgd aan de Hanzehogeschool te Groningen. Na vijf maanden stage ben ik bij AdmiCoach aan de slag gegaan als administratieve medewerker. Daarnaast moest ik nog de laatste dingen afronden van de opleiding waarvan ik in juni 2018  daadwerkelijk mijn diploma heb behaald. Sindsdien vervul ik de functie van budgetbeheerder, assistent/bewindvoerder. Ik werk graag samen met mensen en ga graag de uitdaging aan om overzicht en rust te creëren daar waar mensen dat nodig hebben.

Sylvia Meiringh

Budgetbeheerder, assistent/bewindvoerder Sinds 1 maart ben ik werkzaam bij Admicoach. Vanaf eind 2014 ben ik al werkzaam als budgetbeheerder/assistent bewindvoerder, dossierbeheerder. Ik ben in deze werkzaamheden gerold omdat ik voor die tijd bij een re-integratiebureau heb gewerkt en hier al cliënten met financiële problemen heb ondersteund om de zaakjes weer op de rit te krijgen. Hierdoor werd toch mijn interesse gewekt voor budgetbeheer, budgetcoaching. Dit sluit aan bij mijn administratieve achtergrond. Ik werk graag samen met de cliënten om er zorg voor te dragen dat ze rust en overzicht krijgen in hun financiële situatie.