Aanmelden Contact

Ons team

Mogen wij ons even voorstellen!

Eddie Haagsma

Gecertificeerd bewindvoeder, echtscheidings-coach, jobcoach en coach voor zelfstandigen Na 24 jaar bij de ING-groep in dienst te zijn geweest, heb ik besloten een eigen bedrijf op te starten die gespecialiseerd is in het begeleiden van particulieren en ondernemers( MKB en ZZP’ers). Door jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en de bankwereld kan ik mijn kennis goed toepassen in de praktijk om onze cliënten te ondersteunen. Inmiddels bestaat ons bedrijf al weer 5 jaar en hebben we een behoorlijke groei doorgemaakt. Inmiddels werken we met een team van 5 medewerkers en doorgaans 2 stagiaires. We hebben we ons gespecialiseerd in een aantal vakgebieden: Bewindvoering, Budgetbeheer, Administratieve begeleiding, Echtscheidings-Coaching, Job-Coaching en het ondersteunen van de kleinere zelfstandigen en ZZP’ers.

Herman Kreuze

Gecertificeerd bewindvoerder, budgetbeheerder Met mijn basis als docent economie en rechten, ben ik gestart op een notariskantoor waar ik 18 jaar werkzaam ben geweest. Daarna raakte ik zeer geïnteresseerd in de makelaardij en heb ik deze opleiding voltooid om zelfstandig makelaar te worden. Door de crisis en de woelige woningmarkt heb ik besloten een andere richting te kiezen. Doordat ik regelmatig werd gevraagd om eens te helpen bij financiële problemen werd mijn interesse gewekt voor bewindvoering en budgetbeheer en dit sluit goed aan bij mijn financiële en economische achtergrond. Helder en duidelijk communiceren vind ik belangrijk en ik hou niet van “losse eindjes”. Dit zijn belangrijke eigenschappen in ons vak. Graag help ik mensen op financieel gebied weer overzicht te krijgen, zodat zij door inzicht weer een gezond financieel uitzicht krijgen. Inmiddels bestaat ons kantoor 5 jaar en wij hebben al vele klanten mogen helpen met hun financiële problemen.

Erwin Kuiper

Budgetbeheerder, assistent/ bewindvoerder Voor mijn opleiding hbo Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanzehogeschool in Groningen, ben ik in eind 2014 gestart met een stage voor de periode van zeven maanden. Als eerste stagiaire van Admicoach heb ik het bedrijf in deze periode flink zien groeien, dit is één van de redenen dat ik in de zomer van 2015 een parttime baan aangeboden heb gekregen. Naar aanleiding hiervan heb ik mijn toenmalige bijbaan in de horeca per direct opgezegd en ben ik in dienst van Admicoach getreden. Naast deze parttime functie heb ik mij gericht op mijn afstudeeronderzoek, waarin de kwaliteit van dienstverlening van beschermingsbewindvoering binnen Admicoach is onderzocht. Het afronden van dit onderzoek betekende het einde van opleiding, waardoor ik mij volledig kon gaan richten op mijn werk. Met de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan en met mijn geduldige en optimistische persoonlijkheid help ik graag mensen die, om wat voor reden dan ook, niet meer in staat zijn om zelfstandig de regie te voeren over hun financiën.

Femke Haan

Budgetbeheerder, assistent/ bewindvoerder In september 2016 ben ik als stagiaire begonnen bij AdmiCoach. De stage was een onderdeel van mijn hbo-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gevolgd aan de Hanzehogeschool te Groningen. Na vijf maanden stage ben ik bij AdmiCoach aan de slag gegaan als administratieve medewerker. Daarnaast moest ik nog de laatste dingen afronden van de opleiding waarvan ik in juni 2018  daadwerkelijk mijn diploma heb behaald. Sindsdien vervul ik de functie van budgetbeheerder/assistent-bewindvoerder. Ik werk graag samen met mensen en ga graag de uitdaging aan om overzicht en rust te creëren daar waar mensen dat nodig hebben.

Daphne Katerberg

Administratief en ondersteunend medewerkster budgetbeheer en bewindvoering Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij AdmiCoach, nadat ik mijn mbo opleiding ‘Juridische medewerker’ afgerond heb. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij AdmiCoach. In deze periode heb ik veel geleerd en heb ik mij op verschillende vlakken mogen ontwikkelen, zodoende heb ik ook de keuze gemaakt om hierin verder te gaan. Mijn werkzaamheden bestaan grotendeels uit het ondersteunen van mijn collega’s. U kunt hierbij denken aan het treffen van regelingen, het opmaken van de jaarlijkse Rekening & Verantwoording en het aanschrijven van schuldeisers. Tijdens het opstarten van het dossier zult u ook mijn naam voorbij zien komen. Ook zult u mij vaak aan de telefoon krijgen, aangezien ik de eerste ben die de telefoon opneemt.